Adara trenca definitivament amb Hugo: “Hi ha hagut deslleialtats"

Adara ha revelat a 'El tiempo del descuento' que ha decidit separar-se d'Hugo. La relació de la parella va trencar-se durant la participació de la noia a 'GH VIP', reality en el qual va tenir una aventura amb Gianmarco. Semblava que aquest triangle amorós acabaria per sempre amb la relació d'Adara i el pare del seu bebè, que veia la seva infidelitat des de plató. Quan Adara va acabar el concurs, però, va adonar-se que Gianmarco no volia una relació com li havia promès.

L'Hugo li va oferir tornar a reprendre la relació i centrar-se en el seu nadó, però la cosa no ha funcionat. Com molts seguidors s'esperaven, Adara i Hugo han acabat trencant definitivament. 

Així ho ha confirmat la noia durant la gala d'aquest diumenge, en una confessió davant del presentador. "Penso que amb el pare dels teus fills ho has d'intentar, però el cor em diu una altra cosa. Quan vaig sortir de Guadalix vaig parlar amb Hugo, però ja no volia intentar-ho. M'agradaria que arribéssim a un acord i que no anéssim a judici, però la relació ara és tirant i no ens posem d'acord". 

Adara se sincera davant Jorge Javier Vázquez   Telecinco

Adara se sincera davant Jorge Javier Vázquez / Telecinco

 

"Hi ha hagut deslleialtats i faltes d'estima. M'he assabentat de coses que no sabia, doloroses. Unes coses que m'han empès a prendre aquesta decisió encara més. Ell ho ha negat, però està allà. Per mi ha estat molt fort sortir i veure el tema de la denúncia...", afegia.

I amb Gianmarco, quins plans té? "No sé què passarà entre nosaltres. Jo li donaré suport, li enviaré la meva estima des d'aquí i quan surti del reality, ja veurem. De moment estic amb un tema molt seriós, m'he assessorat i hi ha coses que és millor no tocar. Hugo està dolgut, però per part meva m'agradaria que arribéssim a un acord". 

Més informació
 

Comentaris