Adara abandona 'Supervivientes' humiliada i entre llàgrimes

Adara està vivint unes setmanes molt dures des que Gianmarco tallés amb ella de nou. La parella ha tingut una relació amb molts problemes, la que ha acabat amb una greu acusació de l'italià, que creu que Adara li ha estat infidel amb un company de 'GH'. 

La jove va publicar un vídeo a 'Mtmad' en el qual plorava desconsolada dient que no entén res del que està passant: "M'he quedat destrossada, amb un mal cos... Per què dona peu a què la gent em jutgi i m'ataqui? No puc creure que hagi fet una cosa així. No feia falta tot això. Què fort. Això ha estat tan decepcionant... Un cop molt fort cap a mi. Em fa molt de mal". 

Adara plora al canal de Mtmad

Adara plora al canal de Mtmad

Després d'això ha reaparegut durant la gala de 'Supervivientes', en la qual ha rebut la fúria de les amigues de Gianmarco. De fet, va discutir-se amb un parell de companyes i va acabar abandonant el plató entre llàgrimes. 

 

No va ajudar la presència d'Hugo, el seu ex, que va deixar caure que Adara no ha deixat de demanar-li tornar amb ell. Una polèmica que torna a col·locar-la en el centre de la diana mediàtica. 

 

Més informació
 

Comentaris