Adara pateix un atac d'ansietat en directe: "Li falta l'aire"

Adara ha estat l'estrella convidada al 'Sábado Deluxe' d'aquest cap de setmana. La guanyadora de 'GH' està al centre de la diana des que anunciés que Gianmarco l'havia deixat. Una ruptura que acaba amb un triangle amorós que els ha fet famosos dins del reality. No estan sent dies fàcils per a ella, que dijous va abandonar el plató de 'Supervivientes' entre llàgrimes després d'una forta discussió. Doncs bé, a l'entrevista d'aquest dissabte també ha acabat marxant desesperada.

Què ha passat en aquesta ocasió? Ella estava donant la seva versió de la ruptura quan Kiko Matamoros començava a atacar-la sense pietat. El col·laborador sempre s'ha posicionat a favor de l'ex d'Adara, el que fa que estiguin enfrontats. Ja s'havien discutit en alguna ocasió, però mai no tan fort com ara.

Adara, molt afectada durant l'entrevista   Telecinco

Adara, molt afectada durant l'entrevista / Telecinco

Una discussió que acabava amb Adara insultant la xicota de Matamoros com a venjança: "Busca't nòvies més llestes i que no es punxin els llavis". La reacció de Kiko? Amenaçar-la amb què explicarà el que realment ha passat entre Adara i el seu ex. Un punt d'inflexió en el qual Adara s'aixecava plorant desesperada i li demanava que no seguís per allà: "No insinuïs coses i molt menys que tinguin a veure amb el meu fill i la seva custòdia. El meu fill no, el meu fill no!", deia abans d'abandonar el plató corrents.

 

Un cop fora de pla, una infermera havia d'atendre-la perquè va patir un atac d'ansietat: "No pot estar dempeus, li falta l'aire. Està molt alterada a la infermeria, hem d'acabar l'entrevista", explicaven llavors. Uns minuts després, però, va tornar a plató per demanar perdó. Una nova mostra del mal moment que travessa.

Més informació
 

Comentaris