A Tossa li recomanen a Marichalar que "has de prendre menys droga, noi"

L'aristòcrata madrileny navega amb el seu iot per la Costa Brava i aquest dimecres ha arrencat una estelada de l'Illa de Tossa

"Saps què has de fer? Prendre menys droga, noi. Que la droga és dolenta; menys drogues i més treballar", li han recomanat avui des d'una embarcació a la badia de Tossa de Mar (la Selva). Marichalar, conegut pel seu activisme espanyolista, ha desembarcat a l'Illa de Tossa -des del seu iot- poc abans de les dotze del migdia d'aquest dimecres i ha arrencat l'estelada que oneja dalt de les roques des de fa anys.

Marichalar ha advertit als que li recriminaven l'acció que "si reposeu la bandera jo mateix tornaré demà i l'arrencaré una altra vegada", abans de retornar a l'embarcació amb què recorre la costa catalana.

 

 

Comentaris (9)
Pilar Fa 3 mesos
Estic completament d'acord...
Neus Fa 3 mesos
Com que no pot arribar a excel. lir en res, crida l'atenció per seguir mamant de la vaca. De qui viuria si no fos del poble?
Julio Fa 3 mesos
Escoria
Professió Fa 3 mesos
Aquest cobra de l'unionisme per desmuntar el que sigui genuinament català És un professional.
Lana Fa 3 mesos
El video no esta complert apart el señor que esta a l'aigua també diu les seves coses.
Jaume Català Miralles Fa 3 mesos
Molt alertat tocarà!!!
ramon rt Fa 3 mesos
I perquè no t'en vas al fons del mar ? Estaries ben acompanyat amb tanta porqueria com hi ha. Podries endur-t'en el descendent inútil que has creat !!!
Pep de la Vila Fa 3 mesos
Aquest i molts com aquests ,com diria el meu avi : No serveixen ni per cremar !!
Josep BC Fa 3 mesos
Ja pot tornar dema, el comando esta avisat