3 milions d'euros, el preu aproximat del casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos

El futbolista Sergio Ramos i la presentadora Pilar Rubio es van casar aquest dissabte a la Catedral de Sevilla i, posteriorment, ho van celebrar amb centenar de convidats a la finca La Alegría. Un casament molt esperat i que podria haver costat uns 3 milions d'euros, segons 'Sábado Deluxe'. Segons una experta en organització de casaments, la parella es podria haver gastat entre 40.000 i 200.000 euros en decorar i posar flors en part de la Finca. El banquet nupcial va ser elaborat pel xef Dani Garcia, que té tres estrelles Michelin, i podrien haver pagat uns 400 euros per cobert, extres a part. Els experts calculen que es podrien haver gastat uns 600 euros per persona, que multiplicats pels 500 convidats pujaria a 300.000 euros.

A més, la parella va llogar una nòria i altres set atraccions. I fins i tot van construir un circuit de carreres de motociclisme. El preu de lloguer d'una nòria seria de 35.000 euros. És a dir, que en les atraccions Sergio Ramos i Pilar Rubio podrien haver invertit uns 320.000 euros. També hi ha el pagament per les actuacions. Se sap que el grup preferit de la presentadora és AC/DC, però portar-los per un esdeveniment privat té un cost de 3 milions d'euros. També es parlava de Marc Anthony -que podria costat un milió d'euros-, Aerosmith o Niña Pastori -sortiria per uns 100.000 euros-. Així, en actuacions musicals podrien gastar uns 2 milions d'euros.  

 

La finca La Alegría és propietat del futbolista i té 44 hectàrees de terreny, amb camp de futbol, piscina i pista de pàdel, així com quadres. I per protegir el recinte i els convidats la parella ha recorregut a una empresa de seguretat privada que utilitzaria les últimes tecnologies. Això podria tenir un cost de 20.000 - 30.000 euros. I a tot això cal sumar-hi els viatges i estada de tots els convidats (per uns 250.00 euros). 

 

Comentaris