Viu la #UdGExperience

Ofereix 41 màsters repartits en 7 àmbits: Biologia i Salut, Humanitats, Dret i Economia, Medi Ambient i Química, Tecnologia, Educació i Psicologia i Turisme

La UdG està arrelada al seu entorn, a la ciutat i al país. Ofereix 41 màsters repartits en 7 àmbits: Biologia i Salut, Humanitats, Dret i Economia, Medi Ambient i Química, Tecnologia, Educació i Psicologia i Turisme

Si estudies a la UdG, viuràs una autèntica #UdGExperience, que va més enllà de les classes. Amb pràctiques professionalitzadores, activitats culturals i projectes de voluntariat i cooperació universitària. Els màsters et permetran adquirir una formació avançada, i en funció dels teus interessos, ofereix diferents itineraris, segons si vols especialitzar-te o formar-te de manera més multidisciplinària, si vols iniciar-te en la recerca o bé estudiar un màster professionalitzador. Els seus estudis de postgrau tenen caràcter oficial i permeten accedir després al Doctorat.

El Campus de la UDG

El Campus de la UDG

Girona, ciutat universitària

La UDG ofreix una formació en uns campus universitaris situats en una ciutat amb un gran patrimoni cultural, que és alhora centre de creativitat i d’innovació. Una ciutat a la mida de les persones, sense els inconvenients de la massificació de les grans urbs però amb els avantatges i serveis que necessiten els  nostres estudiants. Amb una oferta cultural i esportiva remarcable, en moltes ocasions s’ha escollit Girona com un dels millors llocs on viure.

Una universitat amb valors

 

Una de les singularitats de la Universitat de Girona és el seu compromís social: treballen per fomentar una cultura socialment responsable, per la igualtat, per afavorir les relacions interpersonals saludables, per la sostenibilitat i per un consum responsable. En aquest sentit, impulsen competències transversals en els estudiants, perquè esdevinguin ciutadans actius i socialment responsables. La institució està compromesa socialment i vol contribuir a la solidaritat, l’equitat i la justícia social.

Perquè estudiar a la Universitat de Girona implica adquirir una formació integral, més enllà de les aules.

Fes clic aquí per a més informació.

 

Comentaris