El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’enoturisme, l’oportunitat perfecta per ampliar el teu negoci turístic
  • CA

 

 

INSCRIPCIONS: CLICA AQUÍ

 

De la mà de L‘escola d’Enoturisme de Catalunya, ara descobriràs com incorporar l’enoturisme a les teves propostes turístiques i fes del món cultural i vitivinícola un atractiu més de la teva oferta. Amb cursos que tracten des dels maridatges, amb la col·laboració de Joan Lluís Gómez, sommelier durant 10 anys del restaurant Sant Pau; fins a l’anàlisi dels productes que pots oferir als teus clients sense minves ni preelaboració amb les 13 Denominacions d’Origen de Catalunya.

Descobreix aquests cursos i amplia els horitzons de la teva oferta turística

 

Desenvolupament de productes turístics

  • Com incorporar l’enoturisme a les teves propostes i fer del món cultural i vitivinícola i atractiu més a la teva oferta turística
  • 30 hores
  • Lloc: Ocio Vital
  • Data: 5, 12, 19 i 26 de març i 2 i 9 d’abril
  • De 9 a 14 h
  • Professors: Manel Colmenero (CEO d’Ocio Vital i responsable enogastronómic de Ticket Tapa, amb més de 60.000 turistes a l’any)

 

Sumilleria i maridatge

  • Coneix els límits dels maridatges amb Joan Lluís Gómez, sommelier del Sant Pau, de Carme Ruscalleda, els darrers 10 anys.
  • 20 hores
  • Lloc: Ocio Vital
  • Data: 29 d’abril, 6, 13 , 20 i 27 de març
  • De 9.30 a 13.30 h
  • Professors: Joan Lluís Gómez

 

Tapes, canapès i pinxos i el maridatge enoturístic apropant producte i territori als clients

  • Què oferir als teus clients sense mermes i preelaboració? Formatges, fumats, conserverses en escabetx, embotits, tàrtars i carpaccios. Vins de les 12 DO de Catalunya.
  • 20 hores
  • Lloc: Ocio Vital
  • Data: 11, 18 i 25 de març, 1 i 8 d’abril
  • De 9.30 a 13.30 h
  • Professors: Jaume Montanyà i Clara Antúnez

 

Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès

  • L’anglès enològic i turístic, avui dia imprescindible per a l’atenció al client en una ciutat amb 8 millions de turistes
  • 30 hores
  • Lloc: Umami
  • Data: 11, 18 i 25 d’octubre i 8, 15 i 22 de novembre
  • De 9 a 14 h
  • Professors: Andrew Ashurst (creador d’un métode específic per a la incorporació de l’anglès enològic al món turístic)

 

INSCRIPCIONS: CLICA AQUÍ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa