Els 10 avantatges que et faran estudiar a La Salle, un referent mundial en educació universitària

Els valors diferencials erigeixen La Salle Campus Barcelona com un nou model de centre universitari

La Salle Campus Barcelona, un dels membres fundadors de la Universitat Ramon Llull, s'ha convertit en un referent mundial en educació universitària. Aquest èxit es basa en la qualitat educativa i en el fet de respondre plenament a les necessitats de la societat en cada moment. El caràcter educatiu de La Salle està marcat per l’aposta per la tecnologia en els programes de graus, màsters i cursos d’especialització.

 

Aquests valors diferencials erigeixen La Salle Campus Barcelona com un nou model de centre universitari, amb una forta visió internacional, una formació pràctica i una aplicació avançada de la tecnologia, orientada a la innovació empresarial i a l’emprenedoria. A més d'això, La Salle té altres avantatges d'estudiar en aquest centre: 

 
  1. Podràs desenvolupar els teus propis projectes: a través d'un enfocament totalment pràctic i en empreses reals.
  2. Acords amb universitats internacionals punteres: La Salle manté acords amb universitats punteres a nivell mundial, i et preparen per a una ocupabilitat internacional. Podrtàs compartir classes amb alumnes de 60 nacionalitats.
  3. Reconeixements internacionals - rànquings: Molts dels màsters estan reconeguts per rànquings nacionals i internacionals.
  4. Metodologia d’aprenentatge: La metodologia pràctica es basa en el learning by challenge i s’aplica a workshops i projectes d’empreses reals en els quals podràs participar.
  5. Preparats per al món laboral: La Salle prepara a tots els alumnes perquè us desenvolupeu amb èxit en el món laboral i puguin crear un negoci propi. Borsa de Treball amb més de 4.500 ofertes anuals.
  6. Networking exclusiu i internacional: Com a alumne de La Salle formaràs part de La Salle Alumni. Un espai d’intercanvi de coneixement i experiències orientat a la cooperació i el creixement professional.
  7. Stages Internacionals: Els màsters compten amb stages internacionals a Silicon Valley, Holanda i la Xina. En ells, estaràs en contacte amb la realitat intercultural i internacional de les economies més grans del món.
  8. Professors en actiu i d’alt nivell: El 93% del professorat està en actiu, treballant als sectors on donen classe i en empreses i estudis internacionals i nacionals d’alt nivell.
  9. T’ajuden a crear la teva empresa: Si ets un emprenedor, a través del parc d’innovació de l’escola de negocis La Salle Technova Barcelona, tindràs suport necessari per incubar la teva pròpia empresa.
  10. Universitat amb 50 anys d’experiència: La Salle va ser la universitat d’enginyeria pionera a Catalunya. Cinquanta anys després, segueixen apostant per la innovació i la tecnologia com a bases de l’aprenentatge.
Més informació
 

Comentaris