El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Van den Eynde renuncia a 19 testimonis
  • CA

 

 

La defensa d’Oriol Junqueras i Raül Romeva ha renunciat a la pràctica de 19 testimonis. En un escrit presentat aquest dimarts, l’advocat Andreu Van den Eynde, ha presentat el desestiment de la prova. Entre els descartats, el conseller d’Exteriors, Alfred Bosch. 

 

 

Van den Eynde també ha renunciat a dos testimonis que estaven previstos per al dia 25 d’abril. Es tracta de Xavier Pedrós Cortasa, president de la Fundació Marianao que desenvolupa projecte socioeducatius. Inicialment, la defensa de Junqueras volia que testifiqués perquè era “coneixedor” del compromís de l’exvicepresident sobre valors del tercer sector i acollida. 

  

  

El segon, també previst per al 25, és el senador republicà Miquel Àngel Estradé que el 20 de setembre va estar a les concentracions de protesta pels registres a Economia i Hisenda. 

  

  

La defensa de Junqueras i Romeva també ha demanat que no testifiquin fins a 16 persones que el tribunal ja havia cridat el dia 30 d’abril. Com consta a l’escrit d’admissió de prova, tots van presenciar els fets que es van produir a diferents locals de votació de l’1-O. Consta la seva presència al lloc dels fets per l’existència de fotografies o vídeos o per la compareixença com a part en procediments judicials relacionats amb els fets.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa