Una tupinada de Marchena empipa Roig

El testimoni de Javier Pacheco de CCOO cau fatal a la sala

Enganxada sonora i dura entre l’advocada de Jordi Cuixart, Marina Roig, i el president del Tribunal, Manuel Marchena, en la darrera testifical de la tarda al judici del procés. A l’estrada s’estava el secretari general de CCOO Catalunya, Javier Pacheco, que explicava com va participar en alguna de les protestes del 20S i la implicació de la seva organització en la defensa de la “democràcia”.

 

Marchena ha tallat fins a quatre vegades l’interrogatori de Roig a Pacheco en entendre que li demanava valoracions polítiques. Al tribunal no li ha caigut bé que una organització estatal testifiqués en favor dels processats. “Aquest senyor no pot venir al Tribunal a dissertar sobre els posicionaments polítics del sindicat”, ha assegurat. Roig ha elevat protesta. La discusió ha anat pujant de to fins al punt que Marchena l’ha acusat de “fer-li perdre el temps” a la sala.

 

 

La lletrada ha insistit que preguntava sobre elements que constaven en els escrits d’acusació. El president del Tribunal lli ha repetit amb el timbre apujat que formulés preguntes que convidessin a opinar el secretari general de CCOO. Marchena no ha  parat d'interrompre Roig durant l'interrogatori i ha hagut de desistir de diverses preguntes davant la incomoditat del testimoni.

 

 

Comentaris