Un testimoni a Marchena: "L'1-O era Walt Disney"

"La violència va ser extrema, gratuïta i indiscriminada", assegura un diputat d'ERC

 

 

 

Una actuació de violència gratuïta. Així ho ha vingut a definir el diputat electe d'ERC per Tarragona, Jordi Salvador, la intervenció policial que va presenciar durant el Primer d'Octubre a un Institut de Tarragona. Salvador que s'ha reivindicat com una mena d'expert en manifestacions, era un dels dirigents d'UGT al Camp de Tarragona, ha assegurat que la jornada del Primer d'Octubre va ser "Walt Disney" comparat a d'altres manifestacions. 

 

 

Però, a mesura que avançaven les hores, les coses van canviar i, veient que a l'institut Tarragona feia mala pinta i li va dir a l'avi que s'emportés la seva filla de 12 anys. "No la vaig utilitzar com a escut", ha ironitzat Salvadó en referència a un dels arguments més repetits per la fiscalia. El diputat ha destacat que  les coses es van posar lletges.  "La violència va ser extrema, gratuïta i indiscriminada", ha reblat indicant que no va veure cap gest per part dels manifestacions d'agressions als policies. 

 

 

"Em van donar cops, em van empènyer i vaig veure com els agents donaven cops de porra a molta gent i els arrossegaven pels cabells", ha relatat.  Ha narrat com va veure que li passava una bala de goma pel costat del cap de la seva companya, cops, empentes i puntades de peu. "Mai havia vist res igual", ha emfatitzat després d'enumerar un grapat de manifestacions a les que havia participat. 

 

 

 

 
 

Comentaris