Un jubilat relata la brutalitat del CNP: “Em van agafar pels testicles i em van arrossegar"

També denuncia que una dona policia li va pegar un cop de puny a la cara

El sisè testimoni de la jornada al judici del procés d’aquest matí ha estat colpidor i punyent pel Tribunal. En Pere Font, un enginyer de telecomunicacions jubilat que estava al col·legi Víctor Català de Nou Barris. El testimoni ha relatat que en veure les furgonetes del Cos Nacional de Policia van decidir deixar les portes obertes. Es van quedar davant de l’aula on hi havien les urnes.

 

Concretament, es va quedar assegut. “Va venir un policia amb una massa, i es va posar sobre meu, però no la va utilitzar perquè la porta era oberta”, ha detallat. “Estàvem quiets a l’aula”, ha insistit. “Em van agafar pels testicles i em van arrossegar fins al carrer, a un altre company per les orelles”, ha ressaltat. Un cop a fora li vaig dir a un policia que no hi havia dret a de tractar així a la gent gran. “Aleshores va venir una dona policia i en va donar un cop de puny a la cara”, ha reblat.

 

 

El testimoni ha aguantat bé les envestides de les acusacions que s’han vist desbordades per un testimoni desacomplexat. “La policia no ens va dir res i va començar a pegar”, ha assegurat. L’home va quedar ferit del braç i va denunciar la policia al jutjat 7 de Barcelona.

 

Comentaris