El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un CNP, al Suprem: “Em van dir quan tornis a casa explica com n’ets de fill de puta”
  • CA

 

 

Nova matinal de testimonis policials. Concretament, un total de tretze efectius del Cos Nacional de Policia. Tots, membres de les unitats d’intervenció, judicial o d’informació, van actuar a diversos col·legis electorals de Lleida. Cadascú ha relatat la seva experiència però seguint un patró comí de violència ambiental i hostilitat. Ara bé, en cada cas concret hi han afegit el seu punt personal. 

 

Així el policia amb TIP 110.336, que va estar processat per picar a un menor d’edat a una escola de Lleida, ha lamentat la presència de preadolescents als col·legis electorals. Segons el seu testimoni, ho ha emfatitzat que una noia d’uns catorze anys se li va acostar durant la seva actuació al CAP Capont de la capital de Ponent. “Em va dir a tocar del cas que quan arribés a casa expliqués a la meva famíla com n’havia estat de fill de puta”, ha assenyalat.

 

 

Un TIP anterior, l’inspector 71.004 ha narrat amb sorpresa que va veure una dona al mateix centre “renyar al seu marit perquè havia deixat de fer resistència a l’actuació policial”. Un altre policia, el TIP 118.664, ha assegurat que li van tirar una pedra i li va tocar a l’escut de la gorra mentre protegia la comissaria de la Brigada Provincial de Lleida del CNP. Un altre policia ha batejat els votants com a “torba violenta” i dos més han alertat d’un votant que d’un cop de peu va abonyegar un vehicle policial camuflat, un Puegot 308.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa