Podemos diu que Cuixart ha donat una "lliçó de dignitat" i aconsella al Suprem que s'aturi

"És un activista i està sent jutjat", afirma Ione Belarra, que lamenta "l'espectacle que està fent la justícia espanyola davant del món"

 

La portaveu adjunta d'Unidos Podemos al Congrés, Ione Belarra, ha aplaudit aquest dimarts la "lliçó de dignitat" que considera que ha donat el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, durant la seva declaració com acusat en el judici a l'independentisme al Tribunal Suprem. "El Suprem hauria de fer marxa enrere amb aquest judici, encara que sigui per l'espectacle que està fent la justícia espanyola davant del món", ha reclamat la dirigent del partit lila en un missatge a Twitter.

 

 

Segons la portaveu parlamentària adjunta, "tothom" hauria d'escoltar "de primera mà" la declaració de Cuixart. "És un activista i està sent jutjat. Avui dona una lliçó de dignitat", ha emfatitzat. El partit lila ha rebutjat sempre la "judicialització" del conflicte català i, en aquest sentit, des del primer moment es va oposar amb contundència al processament i empresonament preventiu dels polítics catalans que van organitzar el referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

 

Comentaris