Llach a Marchena sobre Vox: "Com a homosexual i independentista estic en desacord que em pregunti"

El president de Sala empatitza però li recorda que té el dret a declarar

 

Nova queixa per l'acusació popular de Vox al judici del procés al Tribunal Suprem. En aquesta ocasió ha estat la del cantautor i exdiputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, que ha testificat a petició de Vox. A les primeres de canvi, Llach ha protestat al president de Sala, Manuel Marchena, que li fessin preguntes els dos advocats de la formació que avui ja són diputats electes per Madrid i Saragossa. 

 

 

"Amb la vènia, com a ciutadà homosexual i independentista i aspirant a ciutadà del món estic en desacord amb el fet que em faci preguntes Vox", ha advertit. Marchena l'ha tallat amb delicadesa per assenyalar-li que havia de respondre.

"Aquestes afirmacions que fa, que són respectables, desborden el sentit de la seva citació i el sentit del seva presència aquí", ha avisat. 

 

 

Marchena ha entès i ha mostratel respecte a la seva "actitud intel·lectual" però li ha demanat que respongui a l'acusació popular. De fet, Marchena es va queixar en el seu dia que la llei permeti als partits polítics actuar d'acusació popular. "Es pot estar en desacord, però aquí estan", ha advertit. 

 

 

 

 
 

Comentaris