La policia ha de treure del bracet un testimoni

Josep Marimon volia saludar els presos | Fonts del Suprem asseguren que “no es trobava bé”

El primer testimoni d'aquesta tarda al judici del procés ha estat Josep Marimon. Ha relatat la seva experiència del Primer d'Octubre  a l'Escola Mestres Munguet de Vilanova del Vallès. Sense cap novetat especial. Ha complert amb el guió dels darrers testimonis per reblar davant del Tribunal que només hi van haver batusses on van anar les policies espanyoles.

 

Tot s'ha començat a torçar quan ha intentat advertir al president del Tribunal, Manuel Marchena, que responia a Vox per "imperatiu legal". Marchena,empipat d'aquest argument, l'ha tallat de manera ferma i sense embuts. De fet, ha emès un avís a navegants per tal que s'aturi aquesta crossa. Acabat l'interrogatori, el testimoni ha volgut saludar els presos polítics. No l'han deixat per protocol de sala.

 

 

Com que mantenia un comportament insistent ha hagut d'entrar el comissari del Cos Nacional de Policia ha retirar-lo. L'ha hagut d'agafar del braç i arrossegar-lo fins a la porta de sortida. Un dispositiu policial l'ha portat fins al carrer. Fonts del Suprem han explicat a aquest diari, que el testimoni "no es trobava gaire bé". No han volgut fer cap més comentari. 

 

Comentaris