La CUP no entén que les defenses concloguin que l'1-O no va tenir "cap validesa"

Maria Sirvent aposta per respondre amb més protestes l'intent de "penalitzar" l'exercici de drets fonamentals com la dissidència política

La diputada de la CUP Maria Sirvent no entén que determinades defenses dels processats per l'1-O hagin conclòs en els seus informes finals que el referèndum "no tenia cap tipus de validesa" i que va ser un "acte declaratiu sense vinculació jurídica". Des de les portes del Tribunal Suprem i en declaracions als periodistes, Sirvent ha lamentat que fins i tot alguns advocats de les defenses hagin parlat d'una "coordinació" amb les autoritats espanyoles per impedir l'exercici de drets fonamentals. Per a la CUP, davant l'intent de "penalitzar" la dissidència política i el dret d'autodeterminació el que cal és "més mobilització i més protesta".

Sirvent ha defensat que l'1-O va ser un "exercici de desobediència massiva" en el qual es va exercir el dret a l'autodeterminació i ha afegit que l'administració hauria d'haver acompanyat aquest procés. "No acabem d'entendre determinades línies de defensa que conclouen que el que es va fer no tenia cap tipus de validesa i que, inclús, es va col·laborar amb les autoritats", ha lamentat.

La diputada dels cupaires ha conclòs que el que es vol fer amb la sentència de l'1-O és dir a la gent que si surt a mobilitzar-se al carrer es trobarà amb un "escarment". I davant d'aquesta situació, ha defensat que "cal mobilitzar-se i protestar més".

 
 

Comentaris (5)
¿Lo entiende la Palurda, digo Paluzie? Fa 2 mesos
Es que está tan desatada últimamente con la sardana-llarga-Republikat que igual le ha dado un soponcio con las malas nuevas.
2018 Fa 2 mesos
Para que luego venga puchi a decirnos que la república esta proclamada.....
1-O sense cap val-lidesa !! ho dubteu encara ???? Fa 2 mesos
1-O sense cap val-lidesa !! ho dubteu encara ????
1-O - il-legal !!! Fa 2 mesos
1-O - il-legal !!!
Normal que no entenguin res Fa 2 mesos
Si aquests minvats mentals fins es creuen la parida dels països catalans.