L'advocat de Mundó: "El Govern sabia que l'acord del 6 de setembre no s'executaria"

L'advocat de Carles Mundó, Josep Riba, ha assegurat aquest dimarts a la tarda que tots els consellers sabien que els decrets i acords del 6 de setembre del 2017 per tirar endavant el referèndum de l'1-O "no s'executarien" perquè no eren constitucionals, serien anul·lats quasi immediatament i no hi hauria temps de tramitar cap dels contractes previstos, ni tant sols els contractes menors.

En el seu informe final, Riba ha dit que l'exconseller de Justícia no va cometre el delicte de desobediència perquè no va fer res després de l'advertiment del 7 de setembre del 2017 del Tribunal Constitucional, i fins i tot va ordenar als seus subordinats no fer cap despesa pel referèndum.

 

Així, tampoc va cometre cap delicte de malversació perquè l'única despesa que es podria atribuir a Justícia, unes factures proforma d'Unipost, no es va arribar a fer perquè el servei no es va prestar, i per tant, citant les pèrits d'Hisenda, no hi va haver perjudici per l'erari públic.

 

Comentaris (1)
Quina ximpleria, Déu meu Fa 2 mesos
Entrem a un súper amb una pistola carregada, amenaço a la caixera amb ella, però jo i els meus coleguis sabem (perquè ho vam parlar ahir prenent unes cerveses i cocaïna) que no vaig a disparar passi el que passi. Segons Carles Riba no hem atracat al súper.