El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Expulsat del Suprem per una samarreta de Llibertat Presos Polítics
  • CA

 

 

L’Albert Boada, ex-regidor de la Crida Sabadell, ha denuncia que ha estat expulsat aquest matí del judici del procés celebrat aquest matí per portar una samarreta de suport als presos polítics. Segons ha denunciat ell mateix a través d’un vídeo difós a Twitter amb què explica que dos policies l’han fet sortir de la sala acusat de “desordres públics”

Segons ha relatat Boada, els policies l’han avisat que el denunciarien i el detindrien perquè ja sabia que “no podia anar vestit d’aquesta manera”. No l’han deixat tornar a entrar. En sortir ha aixecat el puny. “És intolerable que demostra la farsa que és aquest judici”, ha reblat. 

 

En declaracions a El Món, Boada ha detallat que portava la samarreta sota un jersei. En treure’s aquest jersei s’ha quedat amb la samarreta i en pocs segons dos policies li han dit que sortís de la sala. “Ens ha d’acompanyar”, li han ordenat. “Ni trapitos amarillos ni camisetas como éstas”, li han etzibat. “No es faci el llest i acompanyi’ns”, li han reclamat. En fer-se el renuent, li han recordat que podia ser detingut per desordres públics en no fer cas a una autoritat judicial.

 

L’han fet fora del Suprem i li han ordenat que sortís de la zona d’influència del Tribunal. De fet, li han posat vigilància al bar proper on s’ha estat fins que han arribat els seus acompanyants. Abans però, els policies li han portat el seu mòbil i claus que havia deixat a la consigna. 

 

Fonts del Suprem asseguren que no volia lliurar l’acreditació i que estava advertit que no es poden portar samarretes amb llegendes. La policia té l’ordre d’expulsar la gent que en porti. És el tercer incident d’aquestes característiques. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa