El Suprem qualifica l'estratègia de defensa de Cuixart "d'intolerable" i de "provocació"

Els magistrats estan molestos pel comportament dels testimonis que són lletrats

El tribunal que jutja l'1-O al Tribunal Suprem ha criticat durament l'estratègia de defensa del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, amb els testimonis que aquest dimarts ha portat a declarar. Entre ells, el portaveu d'Escoles Obertes, Ramon Font, la filòsofa Marina Garcés o quatre lletrats del Col·legi d'Advocats de Manresa que l'1-O van estar prestant assessorament jurídic el dia del referèndum. Un d'ells, Lluís Matamala, s'ha discutit amb el tribunal perquè volia declarar en català. Fonts del tribunal diuen que els magistrats estan molestos per l'estratègia de defensa de Cuixart i ha dit que el comportament de "testimonis i advocats és intolerable i una provocació". "El seu comportament frega els límits del codi deontològic de l'advocacia", reconeixen aquestes fonts. Una valoració que, segons sostenen, és unànime entre els set magistrats.

 
 

Comentaris (9)
JO Fa 5 mesos
No serà que fan les coses com cal i per això els molesta?
Matamala con guión Fa 5 mesos
Sólo ha ido a dar por saco, no a declarar. Cuando Marchena le ha leído la cartilla se ha achantado en vez de hacer como Baños-Reguant. Un juicio penal que el secesionismo quiere enmerdar, como todo lo que toca.
JORDI Fa 5 mesos
Hombre.....si veis las imágenes del juicio.....uffff que verguenza de testigos por dios ....es ése el ADN superior del catalán?
joan de canyamars Fa 5 mesos
No entenc per què segueixen amb aquesta camama. Esta tot dat i beneit. Es digui el que es digui, aquest tribunal té clar de fotre un bon puro als presos polítics. La resposta més digna era denunciar-ho de ben principi i no defensar-sa. No hi ha res de què defensar-se.
X*2 Fa 5 mesos
Jo considero a aquests paios del "supremo" com la merda suprema del feixisme de la dictadura borbónico-franquista
JORDI Fa 5 mesos
Fráncamente, no se puede hacer más el ridiculo.....que pena de Cat
JORDI Fa 5 mesos
Hola amiguitos....
jomateix Fa 5 mesos
prente la pastilleta, neng....que ja vas tard!!
xup Fa 5 mesos
llastima que no tingues res a veura amb aixo, pero m,agardaria declarar per enviar a pendre per el sac als tontos del suprem, ostia com disfrutaria
X*2 Fa 5 mesos
Nosaltres estem més molestos que aquests merdes que es creuen que son el "non va plus" i son uns feixistes desgraciats , retrograds i ignorants, gentussa