Del Moral, magistrat del Procés: “La sentència seria a finals de setembre o octubre”

El jurista avisa, però que és una “previsió que pot canviar”

El magistrat del Tribunal Suprem que ha jutjat el procés, Antonio del Moral, ha vaticinat que fins passat l’estiu no hi haurà sentència. En declaracions a SER Melilla, on participava en un curs d’estiu de la UNED aquest matí, del Moral, molt valorat per les defenses arran dels seus coneixements jurídics, ha insistir que “estan deliberant”.

 

“Mentre s’estigui deliberant és difícil fer un càlcul o saber quan arribarem i, a més, és una sentència costosa”, ha advertit. “Es pot descartar que sigui abans de l’estiu i seria més cap a finals de setembre o octubre”, ha asseverat. Ara bé, el magistrat, també conegut per la seva prudència ha avisat que el seu pronòstic és “amb total falta de certesa”. “És una previsió que pot canviar la setmana vinent” ha apuntat tot recordant les previsions sobre el final del judici, malgrat que aquestes s’han complert.

 

 

 

Amb aquestes paraules, Del Moral surt al pas de les especulacions o informacions que avançaven una sentència de la causa del procés abans de finals de juliol. Fins i tot, Miquel Iceta aquest matí defensava que la resolució arribaria a finals del mes vinent.

 

Comentaris (2)
Per mofa, befa i escarni... Fa 3 mesos
...la faran sortir l'1 d'octubre.
Claravalls Fa 3 mesos
Te la pots fotre al cul la sentència.Els catalans/es no som españols i la merda de justícia española ens la sua i ens la bufa.Amb aquesta cara de franquista ves-te'n a cascar-te-la sota el pont.Amb lA independència els presos polítics a casa.Eiii...tu estaves a Cartagena de Indias?.Diguis si o no, fastigós. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//