Corominas i Simó defensen que totes les decisions de la Mesa amb Forcadell eren reglamentàries

L'exsecretària primera recorda que va afirmar en una reunió que la declaració d'independència "no tindria efectes jurídics"

Dos exmembres de la Mesa del Parlament amb Carme Forcadell –Lluís Corominas i Anna Simó, investigats per desobediència al TSJC- han defensat al Suprem que totes les resolucions que van passar per la Mesa es van ajustar al reglament i que havien de tramitar-les sense entrar en el fons o valorar si podien ser anticonstitucionals. A més, han argumentat que l'actuació de Forcadell "va ser igual" que la de la resta de membres, que no els va donar cap indicació del que havien de fer i que mai va usar el vot de qualitat de la presidència. Per la seva banda, Simó ha remarcat que en una reunió de la Mesa va defensar que les propostes de resolució del 27 d'octubre (on estava la declaració d'independència) "no tindrien efectes jurídics", tal com els havia comunicat els lletrats del Parlament. Corominas no ha completat l'interrogatori perquè el seu lletrat, Xavier Melero, considerava que podien "depurar responsabilitats" sobre la seva actuació.

 
 

Comentaris (1)
JORDI Fa 6 mesos
Que verguenza ha dado nois.....si no eres fanático- adoctrinado se ve tán claro........no sé si conocéis la sensación.... que pena