Àgora judicial, "sorpresa" perquè les normes de Soto anul·lin "drets fonamentals"

Àgora Judicial també recorda a Marchena que ha d'exercir de jutge de forma "no autoritària ni esbiaixada" per "preservar la igualtat de drets de les dues parts"

L'associació de jutges Àgora Judicial ha mostrat aquest dimecres la seva "sorpresa" davant del fet que s'hagin "prioritzat" les normes de règim intern de la presó de Soto del Real respecte "l'exercici dels drets fonamentals", cosa que va impedir que el número 1 d'ERC a les eleccions europees, Oriol Junqueras, no pogués participar en el debat electoral a TV3. Ho ha dit en un tuit. Així mateix, en un altre tuit, l'associació ha recordat, en referència al magistrat del Tribunal Suprem Manuel Marchena, que "l'exercici de la funció jurisdiccional s'ha de realitzar de manera imparcial i ple respecte i consideració a tots els ciutadans; exercint un poder de l'estat que no esdevingui autoritari i esbiaixat cal preservar la igualtat en l'exercici dels drets d'ambdues parts".

 
 

Comentaris (5)
Paulet Comadira Fa 2 mesos
El trifatxisme, de moment ja ha rigut molt a la nostra esquena. Perà ara ja veuen com els bons temps se´ls van acabant, i hauran de començar a pagar ben aviat els abusos de prepotència.
JORDI Fa 2 mesos
Como no sigan el horario y las reglas, los golpistas se van a descentrar......es por su bien
JORDI Fa 2 mesos
Un derecho fundamental, es que no os engañen.....y de éso van sobrados.....ahora, vosotros a lo vuestro, va transferencia.....va, va vaaaaaa las fianzas no se pagan solaaaaaaaaaaaaaas
No os preocupeis agoreros judiciales dels dallonses Fa 2 mesos
Ya lo resolverá Strasburgo dentro de diez o doce años.
X*2 Fa 2 mesos
Això d'Espanya és una dictadura carcelària dirigida per la mafia borbónico-franquista