Sabater demana al PSC "que no s'enroqui" ni "menystingui" la 'Badalona Valenta'

La candidata de Guanyem i ERC assegura que Àlex Pastor ha "contribuït" a l'auge del PP i li exigeix "responsabilitat"

La candidata de la coalició de Guanyem Badalona i ERC, Dolors Sabater, demana al candidat del PSC, Àlex Pastor, "que no s'enroqui" exigint l'alcaldia en un eventual pacte d'esquerres per evitar la investidura de Xavier Garcia Albiol (PP). En una entrevista a l'ACN, Sabater es reivindica com a "primera força més votada de l'alternativa" i considera que li correspon a ella liderar un futur govern de coalició. En aquest sentit, l'alcaldable de l'autoanomenada 'Badalona Valenta' diu que a Pastor no li correspon ser investit perquè "ell ha contribuït a que el PP creixi després de la moció de censura". Sabater l'emplaça a "dialogar" i a "no menystenir" a la resta de partits: "Cridem a la seva responsabilitat".

Dolors Sabater assegura que els resultats de les eleccions municipals la situen en posició de sortida a l'hora de reclamar l'alcaldia de Badalona en cas que fructifiqui l'acord d'esquerres: "Assumim la responsabilitat i demanem a Àlex Pastor i Aïda Llauradó poder-ne parlar perquè tenim la possibilitat de poder articular aquesta realitat".

 

La candidata assegura que la condició de Pastor de ser ell l'escollit com a alcalde està fora de lloc. "Ell ha nodrit el descontentament del que s'ha aprofitat Albiol", assegura. Sabater, d'altra banda, diu que "l'enroc" en el que se situa el PSC a l'hora d'exigir l'alcaldia "fa pensar que hi havia un pacte secret amb el PP" per no facilitar un govern liderat per Guanyem.

Sobre l'acostament del PSC als comuns per intentar forçar Sabater, l'exalcaldessa recorda a En Comú Podem que durant la campanya havien dit "sempre" que tot i no participar d'una llista unitària a les eleccions, juntament amb Guanyem i ERC, sí s'havien compromès a "trobar-se per governar".

 

Comentaris