Nuet ja fa el salt a ERC i fa campanya per la CUP

El “sobiranista” participarà aquest dimecres en un acte amb Anna Gabriel i Carles Riera

El magma sobiranista de Joan Josep Nuet no coneix fronteres. Si fa just dues setmanes era escollit diputat al Congrés per ERC, pel pacte amb Sobiranistes i després de renunciar a l’acta del Parlament pels Comuns, en aquesta campanya festeja amb la CUP. Així es desprèn de l’acte que ha convocat la Candidatura d’Unitat Popular de Manresa per aquest dimecres on Nuet és una de les estrelles invitades.

 

 

Concretament, serà un acte potent, on Nuet compartirà cartell amb un dels referents de l’organització anticapitalista, Anna Gabriel, que connectarà des del seu exili a Suïssa. L’acte el completen el diputat cupaire Carles Riera i l’alcaldable de Fem Manresa (franquícia de la CUP a la capital del Bages), Roser Alegre.

 

 

Nuet, que encara no és militant d’ERC, participa oficialment en aquesta campanya de les municipals amb els cupaires tot i que la seva excompanya de files, Elisenda Alamany, forma tiquet amb Ernest Maragall, a la llista per Barcelona. L’acte de la CUP a Manresa, per cert, porta per títol “Es parlarà de Vida” i al cartell s’hi posa la marca Sobiranistes al cantó de la CUP.

 

D6c y4pWAAEU50q

D6c y4pWAAEU50q

 

 

Comentaris