La CUP governarà en solitari a Berga i "sense aliats prioritaris"

Montse Venturós diu que "és una obvietat" que la seva inhabilitació no ha condicionat el vot dels berguedans

La CUP de Berga ha valorat aquest divendres els resultats de les eleccions de diumenge passat després de quedar-se a les portes de la majoria absoluta. Els cupaires han anunciat que governaran en solitari i "sense aliats prioritaris". "Si ho vam fer el passat mandat amb sis regidors, ara encara ho podem fer més", ha assegurat el número 2 de la llista, Aleix Serra. De la seva banda, la futura alcaldessa, Montse Venturós, ha assegurat que, amb els resultats a la mà, "és una obvietat" que la seva inhabilitació no ha condicionat el vot dels berguedans. "La tasca desenvolupada durant els darrers 4 anys ha posat de manifest que hem estructurat l'Ajuntament i que venim a fer polítiques de transformació", ha afegit. Respecte als mals resultats de la CUP a nivell nacional, Serra ha assegurat que allà on la CUP ha tingut responsabilitat de govern, s'ha aconseguit mantenir la confiança dels electors.

 

La futura alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha comparegut aquest divendres amb sis dels set regidors que l'acompanyaran durant el pròxim mandat municipal. Visiblement satisfeta, Venturós ha fet una valoració molt positiva dels resultats, que li han atorgat vuit regidors, dos més que els darrers quatre anys. De fet, tal com han recordat, cal remuntar-se a l'any 1991 per trobar una victòria tan àmplia com la que ha obtingut la CUP en aquests comicis. 

 

 

Amb aquests resultats, la CUP ha anunciat que governarà en solitari i "sense aliats prioritaris" i ha recordat que, en el darrer mandat, ja van fer acords puntuals amb altres forces, JxCat inclòs. Els cupaires consideren que els resultats són la resposta a tota la tasca que han fet durant els darrers quatre anys i Venturós ha assegurat que, després de tot aquest temps picant pedra, ara toca començar a recollir fruits. Pel que fa a la seva inhabilitació, la futura alcaldessa ha assegurat que, "òbviament", a Berga ha passat per alt i, per tant, no ha condicionat el vot dels berguedans. 

 

Comentaris