La CUP es presenta per primer cop a Olvan i obté majoria absoluta

Els cupaires han obtingut cinc dels set regidors en joc

Fa tan sols tres mesos que un grup de veïns d'Olvan i Cal Rosal van apostar per presentar una nova candidatura a les eleccions municipals. Sota les sigles de la CUP, la formació volia ser una alternativa al PSC i ERC, que es presentava amb l'exalcaldessa i exdiputada socialista, Judit Carreras, al capdavant de la llista. Els resultats han estat "sorprenents", la CUP ha aconseguit 5 dels 7 regidors que es disputaven. En declaracions a l'ACN, el seu cap de llista, Sebastià Prat, ha assegurat que "la transparència, la honradesa i la participació seran la nostra bandera". Entre els seus objectius, Prat treballarà per la cohesió entre Olvan i Cal Rosal –els dos nuclis del municipi- i, sobretot, per fomentar la participació dels veïns en la presa de decisions.

 

Sebastià Prat creu que la victòria de la CUP a Olvan suposa "un pas endavant" per a tots els seus veïns. "En definitiva, creiem que s'han votat a sí mateixos perquè plantegem la participació de tots", ha explicat. El líder cupaire considera que, amb aquests resultats, la gent ha apostat per una candidatura "transparent i propera".  La CUP d'Olvan ha guanyat les municipals sense fer cap promesa a nivell d'obres ni tampoc cap "política comercial". El que sí han assegurat és que, amb ells, la participació està assegurada. "Jo crec en aquesta política activa que intenta comptar amb la gent no només un cop cada quatre anys", ha assegurat Prat. 

 

 

Tot i no fer promeses, el futur alcalde d'Olvan ha assegurat que la CUP té reptes importants com informar de l'estat de l'Ajuntament, i projectes com la millora del CAP de Cal Rosal, l'activació del polígon d'Olvan, "que es va fer en una època de vaques grasses i està sobredimensionat", o bé fomentar la cohesió entre Olvan i Cal Rosal, els dos nuclis del municipi. 

 

Comentaris