Junts per Cassà i el PSC tanquen un acord de govern i arrabassen l'alcaldia a ERC

Els republicans es mostren sorpresos pel pacte perquè negociaven una alcaldia alternada

Junts per Cassà (JxCassà) i el PSC han signat un acord de govern a Cassà de la Selva (Gironès) de cara als propers quatre anys. Es tracta d'un acord entre la segona i la tercera força amb vuit regidors i un, respectivament. Amb aquesta fórmula, JxCassà traurà l'alcaldia a ERC, que el passat 26-M va repetir la victòria electoral per la mínima. El cap de llista de Junts per Cassà, Rober Mundet, ha recordat que els ciutadans van donar els mateixos regidors als dos principals partits, tot i que ERC guanyés per només tres vots. Mundet ha assegurat que compten amb "un pes important que ens dona legitimitat per reclamar l'alcaldia". Per la seva banda, els republicans han enviat un comunicat en què s'han mostrat sorpresos pel pacte. Segons diuen en el text, estaven explorant una via d'alternar l'alcaldia entre JxCassà i ERC, però de sobte s'han trobat amb la signatura de l'acord de govern amb el PSC.

 

 
 

Comentaris (3)
JOSEP Fa 5 mesos
La veritat es una mica diferent: ERC volia governar en minoria, i la proposta de 2 anys + 2 anys la va presentar Junts x cat, i ERC s'hi va negar. Els primers a dirigir-se al PSC van ser els de ERC. Si voleu conéixer la veritat visiteu Cassa Digital.com on hi ha les dues versions.
David Fa 5 mesos
JuntsxCassà i PSOE. JuntsxCassà amb el 155.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT ¿ DE QUE SERVEIX VOTAR ? SI LA LLISTA MES VOTADA NO LA DEJAN GOVERNAR ESTAFA POLITICA Fa 5 mesos
JUNTS PER CASSA és igual JXCAT Si es aixis que APRENGUIN ELS DE E.R.C. no san de Fiar de JXCAT .Jo de els a BADALONA Dejaria Governara la lista mas Votada ALBIOLL EL P.P. Con venganza .E.R.C. amb " AMICS " CON ELS DE JXCAT ja no necesita tenir mes Enemics Y QUE COSTE LOS TIENE EL P.S.C. =P.S.O.E. lo son de Enemigos ..