ERC ven maduresa

Acte de campanya de “bon govern” als Encants

ERC va de seriosa. De partit de gestió. De “bon govern”, en diuen. Parlar de República com objectiu estratègic però també de solvència contrastada en el dia a dia de qualsevol govern. Així, els candidats de les europees i a Barcelona dels republicans ho han explicat en una mena d’acte de campanya a Els Encants de Barcelona, aquest migdia. Una mena de “recull de hits” de la campanya, amb poques concrecions però si prou genèriques perquè a Ernes Maragall o Diana Riba els puguin votar un sobiranista, un independentista hiperventilat, un socialdemòcrata o un liberal sui generis barceloní.

 

Maragall, Riba, Elisenda Alamany -absolutament desencadenada en aquesta campanya atiant les crítiques a Ada Colau-, Miquel Puig o Jordi Coronas han resumit la campanya d’ERC. Amb un to expressament volgut de partit guanyador -molt confiat-, els candidats han volgut traslladar el missatge que amb els republicans a les institucions hi haurà rigor de la governança.

 

 

 

L’alcaldable d’ERC, que ja el quart dia de campanya apuntava que governaria sol, ha assegurat que el seu objectiu és “governar que vol dir canviar”. “Anem a totes, diumenge guanyarem”, ha sentenciat després d’assegurar que ha guanyat el cara a cara amb Colau. Per altra banda, ha apuntat que els treballadors de l’Ajuntament de Barcelona “no se senten ben governats”. “Conec molt bé els professionals que hi ha a dins i a mi també en coneixen, farem que se sentin ben governats”, ha asseverat.

 

 

 

Comentaris