Els resultats de les eleccions municipals

 

 
 

Comentaris (5)
federalista Fa 3 mesos
es un 36 per cent mes o menys 14 seria la tercera part i son 15 indepres mes o menys el 36 per cent jajajajaajtractoria capital barna jajajajajajaj.
federalista Fa 3 mesos
15 concejals de 41 a la capi de la republica catalana jajajajajajajajajajajaj ho teniu a tocar nanus jajajajajajajajajaajja, us falten set o huit a lo millor al 2150.
JOSE MARIA Fa 3 mesos
LOS TRACTORES CONTINUAN ESTANDO PROHIBIDOS EN BARCELONA .
Jiko Fa 3 mesos
La majoria independentista a la Generalitat es d unicament dos diputats, si Primaries es presenta i divideix el vot, per res perque son exactament com els altres, el proxim Parlament catala sera unionista. Penseu una mica els que voteu Primaries, qu ina diferencia hi ha entre ells i ERC o CUP o JxCat, cap!
JordiP Fa 3 mesos
Es que la candidatura de Graupera és bàsicament personal i personalista. Ell mateix s'ha erigit en el seu promotor i s'ha paraxutat al mig d'una lluita partidària. Amb l'objectiu de dividir? Podria ser, perquè si el que pretenia era obtener tants regidors com per forçar cua de partits volent afegir-s'hi-li, s'ha equivocat de llarg. De somiatruites encantats d'haver-se conegut, lliura'ns, Senyor.
ANONIMA Fa 3 mesos
Gracies Graupera per dividir el vot independentista a Barcelona. I aquests son els resultats!