El PSOE crida a “rematar la feina” del 28-A

Calvo alerta del “perill” de la dreta i insisteix que en aquestes eleccions els votants escullen entre “el PSOE o la dreta”

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, ha fet una crida aquest diumenge a “rematar la feina” del 28-A en aquestes eleccions europees, autonòmiques i locals del 26-M, on els electors han d’elegir de nou entre “el PSOE o la dreta”. Calvo ha alertat que davant hi ha el “perill” de la dreta. “No ens podem permetre que la política de Sánchez no estigui en coordinació” amb CCAA i ajuntaments, ha sentenciat abans de criticar el suposat gir sobtat al centre del PP. “Nosaltres no fem aquestes coses”, ha dit. Calvo ha fet aquestes manifestacions des de Fuenlabrada en un míting on ha estat acompanyada pel candidat del PSOE a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, que segons el baròmetre del CIS obtindria la victòria a les eleccions del 26-M i tindria a la seva mà posar punt i final a 24 anys de governs del PP.

Segons Calvo, la dreta busca "utilitzar el poder per tenir tranquil·les les elits" mentre que al PSOE li agrada estar "arran de terra". “Allà on sumin, governaran”, han afirmat abans d’advertir que PP i Cs van pactar amb Vox a Andalusia i ara no poden fer “res” mentre Vox “desmunta” consensos bàsics com la lluita contra la violència de gènere. 

La vicepresidenta del govern espanyol també ha afirmat que el fins ara ministre d'Exteriors, Josep Borrell, és "una garantia" en la defensa de les polítiques de l'Estat a Europa, i ha assegurat que contràriament a Podem, el PSOE és "l'esquerra útil". "Aquesta és una oportunitat històrica per situar Espanya a Europa", ha afirmat.

 
 

Comentaris