Casado insisteix que les eleccions són un "contrapès" a Sánchez

El líder dels populars espera una "alta participació" i demana a aquells que no van quedar satisfets amb el resultat del 28-A "que no es quedin a casa"

El president del PP, Pablo Casado, ha insistit que les eleccions municipals, autonòmiques i europees són un "contrapès" a un govern de Pedro Sánchez a l'Estat i ha afirmat que els populars han demostrat que tenen el "compromís de no decebre". Casado ha esperat una "alta participació" i ha demanat a tots aquells electors que no estan satisfets amb el resultat del 28-A "que no es quedin a casa sense votar".

El líder del PP ha argumentat que són uns comicis "molt importants" i ha avisat que no hi haurà més oportunitats d'esmenar els resultats fins d'aquí quatre anys. Casado ha recordat que el 26-M es decideixen les "polítiques de proximitat" i també la capacitat de "controlar" i "atenuar" els efectes de les polítiques del govern de l'Estat. També ha fet esment als comicis europeus i ha demanat el vot per contribuir a una Europa "sensata" que lluiti contra els "extremismes".

 

Casado ho ha dit en una atenció als mitjans després de votar a les 12.10 h al col·legi Nuestra Señora del Pilar, al barri de Salamanca de Madrid. Ho ha fet acompanyat del candidats a l'alcaldia de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, i la candidata a la presidència de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

 

Comentaris