Albiol demana el suport als votants socialistes

L'exalcalde del PP fa una crida per "recuperar el projecte de Badalona on ningú se sentia discriminat"

El candidat del PP a l'alcaldia de Badalona Xavier García Albiol ha demanat el suport al votant socialista prometent que si li donen suport a ell, no farà alcalde "a ningú de la CUP o d'ERC". A l'acte central de campanya d'aquest diumenge al migdia, Albiol ha reivindicat que aquests comicis no són "un debat d'esquerres i dretes", sinó de les prioritats" de la ciutat i dels veïns. "Segur que si parlem del model de país, potser no ens posarem d'acord, però si parlem de Badalona sí que en sabrem", ha afirmat reclamant "aglutinar la màxima confiança". Albiol ha assegurat que la ideologia dels badalonins li és "absolutament igual" i que per a ell l'important és ser un alcalde dels que pensen com ell i dels que no. "Aquesta és la grandesa d'un responsable", ha dit. L'exalcalde del PP ha fet una crida a "recuperar el projecte de Badalona on ningú se sentia discriminat". "És la candidatura que jo represento", ha promès.

Albiol ha criticat que a Badalona "falta vigilància" i considera que la ciutat "ha retrocedit" en els darrers 4 anys sota el consistori liderat per Dolors Sabater (Guanyem-ERC). L'exalcalde del PP ha defensat que la seva candidatura és la que millor representa "els homes i dones reals de Badalona". "Ara torna la Badalona de tots els veïns", ha avisat.

Albiol ha ofert una botifarrada i actuacions musicals en el seu acte central de campanya a Badalona on han participat unes 3.000 persones, segons ha assegurat el mateix candidat. A l'acte han assistit dirigents del partit com el fins ara regidor a Barcelona Alberto Fernández Diaz o el secretari general del PP a la ciutat comtal Daniel Serrano.

 
 

Comentaris