Albiol culpa Génova del fracàs del PP a les municipals

El guanyador de les eleccions a Badalona alerta que el seu partit "acabarà desapareixent" si no es fa una "reflexió"

El guanyador de les eleccions del 26-M a Badalona, Xavier García Albiol, ha convidat aquest dilluns a la cúpula del PP a fer una "reflexió" després dels mals resultats que ha fet el seu partit a les municipals i autonòmiques. Després que el Partit Popular ratifiqués la seva decaiguda a Catalunya aquest diumenge, Albiol ha insistit que en cap cas la culpa es deu al PP de Catalunya, i ha alertat: "Si seguim amb aquesta dinàmica, el PP acabarà desapareixent".

En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, Albiol ha reconegut que en aquesta campanya s'ha desmarcat de les sigles del seu partit, però ho ha emmarcat dins la seva estratègia de "candidatura transversal". De fet, ha afegit que coneix molts votants independentistes que confien en ell quan hi ha eleccions municipals a Badalona.

 

Per altra banda, Albiol ha demanat al PSC "que no faci experiments" pactant amb Dolors Sabaté i que permeti que el líder popular torni a ser alcalde de Badalona. "Jo crec que el que pertoca és que s’abstinguin", ha dit.

 

Comentaris