Un grup de 'millenials' pretén mitigar "el desinterès dels joves per Europa"

10 joves expressen a 'Europa, Catalunya i Millenials' la seva percepció sobre l'impacte de les polítiques europees a Catalunya

Un grup de 'millenials' pretén mitigar "el desinterès dels joves per Europa" a través de la publicació 'Europa, Catalunya i Millenials'. La iniciativa intenta recollir en un sol monogràfic les seves impressions sobre l’efecte de les polítiques europees a les vides dels catalans. Els temes principals que han analitzat són les polítiques de refugiats, de gènere, d'habitatge, d'economia, de gestió de residus, monetària, comerç, polítiques socials, participació ciutadana i Erasmus. El coordinador del projecte, Bernat Miquel, ha assegurat en declaracions a l’ACN que han intentat captar alguns temes que poden ser d’interès per als 'millenials' i “expressar la seva percepció amb una mirada jove”.

 

A més, ha indicat que l’estudi parteix de dues premisses: “els joves estan molt desinteressats en Europa i no sabem realment com les polítiques europees impacten a les nostres vides”. Així és com neix el projecte en què hi ha participat Gabriel Gorraum, Ariadna Romans, Guillem Ramírez, Mireia Prat, Víctor Solé, Anna Gumbau, Roger Pallarés, Claudia Puigderrajols, Jaume Ríos i el mateix Bernat Miquel.

 
 

Comentaris