Sánchez insisteix: "Veten Iceta perquè representa l’amor per Catalunya i Espanya"

El líder del PSOE defensa la foralitat navarresa i ho contraposa a l’aliança d’UPN, PP i Cs

El secretari general del PSOE i president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimecres en un acte a Pamplona que les forces independentistes “veten” la designació com a senador del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, “perquè representa tot allò que no volen per a Catalunya”. “Representa l’amor i el compromís per Catalunya i per Espanya, la defensa de la Constitució i de l’Estatut”, ha dit, perquè “ha defensat l’Estatut, la convivència i l’ordre constitucional”. Malgrat aquest fet, ha advertit, els independentistes “no frenaran ni vetaran les ganes d’avançar a favor de la concòrdia i la convivència”.

 

Sánchez ha fet aquestes manifestacions en un acte a Pamplona on ha assegurat que el PSOE és “l’únic partit que defensa la foralitat navarresa” i ha criticat l’aliança “inexplicable” d’UPN i Cs, que han contituït juntament amb el PP les sigles Navarra Suma. També ha insistit en la possibilitat que PP i Cs es posin d’acord amb Vox allà on puguin. Ha assegurat que el 28-A els ciutadans van enviar el missatge “diàfan” que amb l’ultradreta “no es pot pactar” i “tot i així les dretes continuen dient el mateix que deien: que si sumen s’entendran”. 

 

 

Per aquest motiu, i també respecte al nacionalisme basc, ha insistit que els ciutadans els hauran de tornar a dir el 26 de maig “que no es pot pactar amb l’ultradreta” i ha demanat “governs autonòmics i municipals compromesos amb serveis socials i no amb entelèquies d’identitat que no tenen res a veure amb el que volen els navarresos”.

 

Comentaris (11)
JordiP Fa 2 mesos
Hi ha moltes formes de "veure" amor: recordeu el còmic d'aquella vaca enamorada d'un ratolí que li corresponia tirant-li una totxana?
enricsvh Fa 2 mesos
Espanya, en caiguda lliure. Quan es nega la realitat, siguis una persona , siguis un estat, estàs perdut, t'has d' estimbar, forçosament. Espanya només té un destí i es la seva pròxima desintegració.//*//
2019 Fa 2 mesos
Vetem a iceta, per , ser un dels que a donar el seu suport a tot aquest numeret del grup 155, vetem a iceta per que no ens representa, vetem a iceta perque com a minim hauries de haber anar a veure al presos plolitics a la preso, vetem a iceta perque aviam sí axi esclatar tot d'una vegada. Voleu un país de titellas. Catalunya no.
Manu Fa 2 mesos
Us quedan 4 telediaris sociatas faxas
Lia Fa 2 mesos
Veten a Iceta perquè és un fariseu i un papallona, com tu!!
Pitxolí Fa 2 mesos
Au, l'amor... ; a més de mossèn Junqueras, ara mossèn Sánchez.
loto Fa 2 mesos
Necessitaven aquest paripé amb l'Iceta per utilitzar-lo en la campaña electoral fent pinça entre PPsoe i Comuns i C'nos.
bota Fa 2 mesos
Wapo, no vingui aquí amb les seves histories de hipocresia barata porque todos sabemos que lo Iceta només té amor per la seva butxaca.
No, Iceta, no Fa 2 mesos
Vols dir Iceta, que el veto a presidir la Generalitat i formar govern i el veto als parlamentaris elegits en sufragi universal, NO ÉS PITJOR?... Ai pobret Iceta a ell el veten quan ell va signar el 155 i va votar vetar Puigdemont i els diputats electes... Que no ho saps que qui a espasa mata a espasa mort? No es pot vetar els elegits i pensar que a tu et posaran als altars. Que et votin els teus Cs, PP, PSOE, VOX...
No dóna la talla. Fa 2 mesos
Iceta no té nivell per aquest càrrec, i la seves actuacions contràries als interessos de Catalunya el fan un candidat que no té cap consens.
Mentides mentides Fa 2 mesos
No Pedro Snchez, no es veta Iceta per això ... Iceta es mereix això i molt més per cínic i hipòcrita, per la seva actitud amb els presos i els seus familiars, per haver fet causa comuna amb l'extrema dreta sense cap rubor i amb fotos i actuacions vergonyants . No és possible que a més "els meus representants al Parlament" el premiïn. Jo mai ho faria ... abans nomeno senador al meu gat o al portero.