Rivera titlla de “burla a la democràcia” que Puigdemont "rebi més d’un milió d'euros"

El líder de Cs reivindica la reforma del sistema electoral perquè els “fugats” de la justícia no puguin concórrer als comicis

El líder de Cs, Albert Rivera, creu que és “un frau i una burla a la democràcia” que la candidatura de Puigdemont a les europees “rebi més d’un milió d’euros”. En aquest sentit, Rivera ha afirmat des de Brussel·les que el seu partit treballarà des del Congrés dels Diputats per reformar el sistema electoral perquè els “fugats” no puguin concórrer a unes eleccions fins que no es resolgui el seu cas. Segons ell, “l’esperpent” del 26 a la nit, després que Junts obtingués dos escons a l’Eurocambra, “no té cap sentit”. “No hi ha dret i s’ha de fer dret”, ha reivindicat.

 

Rivera també ha celebrat que Cs passi de 2 a 7 escons al Parlament Europeu, i ha afirmat que el grup liberal “és més fort que mai”. “Serem decisius i partícips de les majories que es produeixin per presidir la Comissió”, ha indicat, donant per fet que seran “acords a tres” entre els liberals, els populars i els socialdemòcrates. “No s’imposen candidats sinó que es consensuen”, ha defensat, assegurant “l’ímpetu i la força dels liberals serà decisiva”.

 
 

Comentaris