Rivera defensa a Manresa els "herois" de la Guàrdia Civil

Ciutadans denuncia "l'assetjament" que la caserna del cos va patir al setembre

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha defensat aquest divendres des de Manresa la Guàrdia Civil. "Jo vull un país on els que defensen la democràcia tinguin premi i aquells que se la carreguen tinguin càstig", ha dit després de reunir-se amb associacions d'aquest cos policial que representen, ha dit, "la llibertat i la democràcia". Rivera els ha volgut transmetre el seu suport per "l'assetjament" que van patir, ha afegit, a la caserna d'aquest municipi al setembre i els ha qualificat "d'herois". A la reunió també han assistit la portaveu de Cs, Inés Arrimadas, i el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, entre d'altres.

 

Rivera ha volgut enviat un missatge des de Manresa als independentistes que volen "fer fora", ha dit, la Guàrdia Civil "per imposar els seus símbols separatistes". "Tinc una mala noticia per a ells i és que Ciutadans és qui més a crescut" a les eleccions generals, ha recordat. També ha insistit que tant la policia espanyola com la Guàrdia Civil han de cobrar el mateix que els Mossos d'Esquadra i s'ha compromès a dur una llei al Congrés per aconseguir-ho. 

 

 

Finalment, ha aprofitat l'acte a Manresa per demanar el vot per la "llibertat" i la "igualtat". Ha dit que cal que els ciutadans constitucionalistes votin perquè cal enviar dos missatges. El primer, als independentistes: que Cs creixerà al ajuntaments i el segon a Sánchez: que seran la seva oposició després de la "desfeta" del PP. "Agafeu la papereta taronja i dieu sí a Catalunya, a Espanya i a Europa i no a pujar impostos a classes mitjanes i a aquells que volen trencar Espanya", ha conclòs.

 

Comentaris (10)
Elia Fa 6 mesos
Quina Guardia Civil? La que ens escupia i pixaba des de els balcons dels hotels de Calella? Això son heròis? Això son porcs amb uniforme! Au Rivera, ves a cagar i alerta amb la coca que el teu cervell ja està prou tocat!
Asr Fa 6 mesos
Cs busca el vot de VOX. Llavors Cs =Vox.
Pedro Fa 6 mesos
Le falta el tricornio para acabar el espectáculo
No és persona Fa 6 mesos
És fastigós aquest alberto carlos rivera, continua creant polèmiques interessades ... seguimos para bingo
almogaver Fa 6 mesos
tots son del mateix femer
JOAN Fa 6 mesos
No se com pot anar així per la vida, es te que tenir molta cara dura, a mes de ser un fatxa de cuidado, ganes de provocar i la G.C, si no vol assetjament, perque ens pegaba el 1.0, sense ni com costa ni con val.
Glòria Fa 6 mesos
Vergonya,fa molta vergonya escoltar a Carlos Alberto
No Fa 6 mesos
No, es pot defensar
Àngel Drach Fa 6 mesos
S'equivoca, aquest xicot. No volem fer fora la GC per a imposar els nostres símbols, sinó per a ser independents. És fàcil d'entendre. I que els hi paguin el que vulguin, mentre no haguem de cotitzar nosaltres. I sí, nosaltres també estem per la llibertat i la igualtat (i la fraternitat, hi afegiria), cosa per a la qual necessitem que ell se'n vagi, juntament amb la GC!. Ah!, i l'Arrimadas!.
TSSO Fa 6 mesos
Clar, VOX ha guanyat als col·legis a prop de casernes i cuartels i ara C's vol recuperar els vots.