Puigdemont vol concentrar tot el vot independentista

El líder de JxCat assegura que l'única opció de diàleg amb el govern espanyol és "amb pressió i vigilància des del cor d'Europa"

El líder de Junts per Catalunya (JxCat) i cap de llista de Lliures per Europa a les eleccions europees, Carles Puigdemont, demana concentrar el vot independentista al voltant de la seva figura perquè el govern de l'1-O tingui "veu i vot" al Parlament Europeu. Només així, assegura Puigdemont, Catalunya pot "forçar" l'Estat i "fer-lo moure en la direcció correcta del diàleg". El diàleg, afegeix l'expresident de la Generalitat, només hi serà "si hi ha pressió i vigilància des del cor d'Europa". Puigdemont n'ha parlat des de Bèlgica, en una connexió en directe amb Mataró, on Junts per Catalunya feia aquest dissabte el seu acte central al Maresme. "Que el 26-M tinguin clar que no ens rendim i que guanyarem", ha etzibat.

 
 

Comentaris (7)
Marc Fa 9 mesos
Endavant Puigdemont, no cal que prometis res, ja s'ha vist la feinada que heu fet a Europa i que només des d'allà podreu continuar fent. I mirant per Catalunya, no pels bascos que ens donaran pel sac davant d'un talonari. Estem amb tu President Puigdemont.
Karlota de Graalcul i Cimademonte Fa 9 mesos
Puigdemont vol tants vots per augmentar de categoria passant de gra al cul a hemorroides.
Ramon Fa 9 mesos
La Vanguardia vol que votem ERC.
Maria Teresa Fa 9 mesos
Endavant, President Puigdemont. Sempre amb vós. Crec que és el millor polític que ens pot beneficiar al País i el millor que pot fer sentir la nostra veu a Europa i el millor per defensar la Independència del nostre País. El meu vot ja el té.
No podem jugar a una sola carta. Fa 9 mesos
No penso votar algú que en un moment extremadament decisiu va abandonar les seves responsabilitats, i va fugir mentre els seus companys eren empresonats.
Àngel Drach Fa 9 mesos
Sí. Hi estic d'acord!
Angelblau Fa 9 mesos
Jo i el meu entorn votarem al nostre PRESIDENT