La CUP acusa ERC i JxCat de "paralitzar" el país per un diàleg "inútil" amb l'Estat

Anna Gabriel reapareix en una emotiva comunicació amb l’auditori del Teatre Conservatori de Manresa

El diputat de la CUP, Carles Riera, ha acusat Junts per Catalunya i ERC de ser els responsables que el país visqui “una situació de bloqueig, de paràlisi”. Pel cupaire, la via que han triat els dos partits i el Govern “és una via que no porta enlloc”. Riera creu que s’està intentant establir un diàleg “absurd, inútil i impossible” amb l’Estat i, a més, “la repressió no s’atura”. Un dels moments més esperats de l’acte central de campanya de la candidatura de la CUP a Manresa -Fem Manresa- ha estat la connexió amb una emocionada Anna Gabriel des de Ginebra.

 
 

Comentaris (5)
Bernat C. Fa 5 mesos
a @Capelladí : potser deus voler dir De Valera. De vegades si no t'hi fixes pots ficar la pota de manera lamentable, tot per la confusió d'un parell de lletres. Que els cupaires no confonguin el costat de la ratlla !
Venedors de fum. Fa 5 mesos
La CUP sí que fa funcionar el país... Munten empreses, creen llocs de treball... Aporten idees al govern, generen dinàmiques positives, no es queixen mai...
ni oblit ni perdó Fa 5 mesos
a més d'impossible és inútil perquè tot i imaginant l'ínfima possibilitat que es produís i s'arribés a un acord, l'estat espanyol ho incompliria sempre. No perdem més el temps! Independència!
Capelladí Fa 5 mesos
Tota la raó del mòn, ja ho deia de Varela, artífex de la indepedència irlandesa:val més deu dies d'agressió violenta de l'estat que deu anys de diàleg inútil
La CUP ha logrado conquistar las primeras posiciones en el ranking de cantamañanas Fa 5 mesos
En estrecha competencia con la Colau. Enhorabuena.