JxCAT planta el debat de TV3 en defensa dels drets polítics vulnerats per la JEC

Aleix Sarri abandona el plató i deixa un usb

Cop d'efecte de JxCAT. El candidat suplent que ha comparegut en nom de la formació al debat de Tv3 d'aquesta nit, director de la campanya, Aleix Sarri, ha abandonat el plató després de la seva primera intervenció en defensa dels drets polítics vulnerats per la Junta Electoral Central. Sarri ha deixat el plató per la prohibició de la JEC que participi Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Toni Comín. Sarri ha deixat un usb amb una intervenció de Puigdemont per tal d'emetre'l en el seu minut d'or. 

"Han decidit excloure de nou, no d'una llista, sinó d'un debat, els drets polítics dels nostres candidats són vàlids i no podíem participar perquè hauria estat acceptar la vulneració de drets, és intolerable", ha sentenciat. "No pdoem normalitzar la repressió", ha insistit. "Hauríem volgut que s'haguès suspès, però no ha estat així", ha retret. Així mateix, ha admès converses amb ERC en aquest sentit tot i que ha estat una decisió "meditada" per la formació.  

 

Per altra banda, JxCAT espera que TV3 emeti el minut d'or. En qualsevol cas, ha assegurat que seran "capaços d'enviar el missatge per tot arreu". Fonts del partit han carregat contra la decisió i els seus arguments, com ara l'horari de la presó. "Es carreguen cada dia l'horari pel judici i ara es fan els ofesos, ens havíem de plantar", al·leguen. 

IMG 9701

Aleix Sarri després d'abandonar el debat Quico Sallés

 

 

Comentaris