JxCAT detecta oficines de Correus que li fan la punyeta amb la tramesa electoral

Directors d’oficina del Bages haurien aturat l’enviament per "suposades instruccions" dels superiors

L’equip de campanya de Junts per Catalunya s’ha trobat un nou escull. Aquest matí, l’estat major jurídic i polític de la formació que encapçala Carles Puigdemont, a tocat a somatent quan càrrecs comarcals han alertat que hi havia oficines de correus que havien aturat enviat la tramesa electoral de la candidatura dels junters per a les europees.

 

Segons ha pogut saber El Món, els “problemes” s’han detectat al Bages. Oficines com Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages o Navarcles no només no remetien el material electoral sinó que els obligaven a obrir els sobres que la formació havia portat ensobrada per tramitar.  Fonts de la direcció del partit han explicat que des de les oficines els comunicaven que hi havien instruccions superiors de paralitzar una “tramesa electoral si lo veien clara, com era el cas de sobres i llistes amb la candidatura de Puigdemont”.

 

 

 

L’aparell de JxCAT s’ha posat en marxa, perquè amb la tramesa europea també hi va la municipal, i ha reclamat la tramitació de la propaganda electoral que ja havia estat abonada. Després de dies d’ensurt, i de posar el crit al cel a les oficines, els responsables del partit han pogut contactar amb el “responsable superior de Barcelona” de la “suposada instrucció que paralitzava la tramesa electoral”.  Sense acabar de treure’n l’aigua clara de la decisió ni sense cap explicació jurídica raonable que justifiqués una obertura de sobres, la direcció de campanya de JxCAT ha informat a El Món que “sembla ser que s’hauria arreglat i s’hauria reiniciat l’enviament avui mateix”.

 

 

Aquest impediment de tramesa detectat al Bages ha obligat a JxCAT a posar en marxa un pla B. Per això, el comitè de campanya ha mobilitzat tota la seva tropa territorial per posar paradetes al carrer que serveixin de punts de distribució de les paperetes de la candidatura.

 

Comentaris (18)
Tonio Fa 5 mesos
“Quien de verdad sabe de qué habla, no encuentra razones para levantar la voz.”
Manelic Fa 6 mesos
He estat treballant tota la meva vida laboral a Correus, hi sento fàstic al llegir aquesta notícia. Penso que si hi ha sospites fundades s'haurien d'exigir responsabilitats als responsibles, que amb aquestes actituts feixistoides imcumpleixen la llei postal I atenten contra la llibertat, inviolabiliat i curs de la correspondència. No saben que la correspondència electoral es prioritària i té un tractament especial, encara que sigui dels malvats independentistes? Per cert, els sindicats maj
Lisa Fa 6 mesos
I si quan es vagi a votar no hi han les paperetes de tots els partits, denuncia al canto i avisar als mossos
Sandra Fa 6 mesos
A Mataró, les he rebut totes,menys JUNTSXCAT, i a les generals, tampoc les vaig rebre🎗🎗🎗😒😒😒
Pensem en Catalunya, no en el partidisme...... Fa 6 mesos
No l'hi tenen por al Junqueres, qui els hi fa canguelis es Puigdemont,...tothom a votar a Carles Puigdemont per Europa....a veure aquests soldats civils de Catalunya on son.
Jordi Fa 6 mesos
La Espanya franquista, como siempre... Las papeletas las tenemos en los colegios electorales. Y razon de mas para votar a quien no quieren que votemos. Correos [email protected] y lleno de [email protected] [email protected] Això no hi ha qui ho aturi... Temps al temps...
Quant tinguin clar que anem avançant i guanyem...molts es canviaran de camisa..... Fa 6 mesos
Quants Jordis hi han?..o es el mateix paranoic que juga provocant?
Jim Fa 6 mesos
A Manlleu a les generals no ens va arribar JxCAT, a les municipals ens han arribat totes menys les JxCAT
2019 Fa 6 mesos
De fet, a mi m'han arribat els sobres de tots els partits, menys de Junts... pensava que era un retard puntual, però ara ja sospito. Un altre escàndol és el vot per correu des de l'estranger. El meu fill no ha pogut votar ni el 21D, ni el 28A
Atenció Fa 6 mesos
Cal vigilar i assegurar-se el dia de les eleccions que a les taules hi hagi les butlletes de tots els partits. A les generals, al col·legi on vaig votar (en un poble de l'Empordà) hi eren totes excepte les de JUNTS×Cat. Casualitat?
Lulu Garcia Fa 6 mesos
Hi ha d haver Apoderats de JuntsxCat que facin el control... Feu-vos Interventors. Contacteu amb el vostre grup local de JXCat. I sobretot no traieu ull als " socialistes".Són experts em fer trampes "legals"
muymaduro Fa 6 mesos
Lo mejor para que Europa conozca lo que esta pasando en Catalunya,es votar por alguien que pueda explicarlo.Los que estan en prision,por desgracia no lo pueden hacer.
JORDI Fa 6 mesos
Uno de los mejores para explicar el dislate catalán es Albert Boadella.....leer un poco, a lo mejor os sale urticaria y todo jajajjaj
JORDI Fa 6 mesos
No se....a lo mejor Rufián lo explica bien.....yo estoy seguro que es una paranoia colectiva motivada por un manejo de las masas sin precedentes...seguro nois...
Alerta Fa 6 mesos
A algunes zones de Barcelona tampoc arriba la propaganda i les paperetes de JXC. Aquest problema ja es va detectar a les generals del 28A.
JORDI Fa 6 mesos
Es todo mentira......pero da igual,....... que busquen alguna oficina de correos con fanáticos, que seguro que hay.......que ganas de que os disolváis....tiempo al tiempo
Angelblau Fa 6 mesos
Estant cagats aquest ñ. Tothom a votar al Puigdemont
Sergi Fa 6 mesos
A la meva mare li va arribar el sobre obert de JXC, dins amb la papereta de les municipals però no la de les europees. Al meu ni m'ha arribat el sobre !. Amb més raó votaré per Puigdemont!
Papitu Fa 6 mesos
Doncs res, a votar JxCat!!!
ganxó Fa 6 mesos
Deixem-se de collonades. Al jutjat, tal com fan els altres per menys motiu.
Pepet de Vallmanya Fa 6 mesos
Que segueixen manan els feixistes ! Ara els feixistes SUCUAlerus ! ....
Kiko Fa 6 mesos
El govern espanyol esta molt més preocupat de que Puigdemont sorti escollit Europarlamentari que no pas en Junqueras. Malaudarament Junqueras esta empresonat, en Puigdemont pot internacionalitzar la causa, en Junqueras no, per aquesta raó votare Puigdemont , i si a sobre sumem que ERC és va negar a fer llista amb ell, encara més raó per a un exit de la llista del President a les eleccions a Europa.