Joan "Bona Nit" dona suport a la candidatura de Puigdemont pel 26-M

Joan Porras, conegut per dir "bona nit" als presos polítics de Lledoners, s'adhereix al manifest "Ara Puigdemont"

El passat dia 7 de maig, Joan Bona Nit va perdre el seu anonimat. El jove universitari que cada nit, megàfon en mà crida enfilat des del Pla de les Torres cridava "bona nit", un per un, a tots els presos polítics va ser un dels testimonis al Tribunal Suprem, a petició de la defensa de Jordi Sànchez. Allà es va saber que es deia Joan Porras i que havia estat l'1-O a l'institut Pius Font i Quer, a Manresa. 

 

Aquest dimecres, en plena campanya electoral per a les europees del 26-M, Joan "Bona nit" ha donat a conèixer quina serà la seva candidatura. Amb una piulada, ha manifestat que s'ha adherit al manifest "Ara Puigdemont", "en suport al President Legítim Carles Puigdemont", afirma. 

 

 

 

Es tracta d'una iniciativa independent dels partits polítics per donar suport, des d’arreu dels Països Catalans, a la candidatura per a les eleccions europees a Carles Puigdemont, el conseller Toni Comín i la consellera Clara Ponsatí, "des de l’exili al qual es veuen forçats". La candidatura, amb candidats i candidates de diversos territoris dels Països Catalans, concorre sota el nom de Junts per Catalunya-Lliures per Europa al Principat de Catalunya i el de Lliures per Europa-Junts a les Illes Balears i el País Valencià i a la resta de l’Estat espanyol. Per ara, el manifest porta més de quatre mil adhesions.

 

Comentaris