Els Verds - Alternativa Verda demana el vot per JxCat el 26-M

L'organització política ecologista anima a votar Puigdemont a Europa i Forn a Barcelona

Els Verds - Alternativa Verda demana el vot per Junts per Catalunya el 26 de maig. En un comunicat emès aquest divendres, l'organització política ecologista anima els ciutadans a votar el president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, a les eleccions europees; i l'exconseller d'Interior Joaquim Forn als comicis municipals per l'alcaldia de Barcelona. EV-AV considera que la llista de JxCat és "la llista que més s’assembla a una candidatura unitària, que seria l’opció idònia de país en les circumstàncies actuals de repressió".

A més, afirmen que aquestes dues candidatures estan a favor de "reduir de manera dràstica la dependència energètica del nostre país i avançar cap a un subministrament renovable, tal com estableix el Pacte Nacional per a la Transició Energètica". "Les nostres viles i ciutats s’han de re-naturalitzar, han de crear corredors verds i han de retirar els vehicles no elèctrics a mig termini", defensen, a més d'insistir que "el combat contra la pol·lució i la contaminació de l’aire ha de ser una política prioritària a la ciutat de Barcelona i els altres municipis de l’àrea metropolitana".

 

Així doncs, en el comunicat EV-AV anima l’espai ecologista "a donar suport a Junts per Catalunya a les properes eleccions" i es posa a disposició de JxCat per oferir la seva "experiència en el camp de la sostenibilitat".

 

Comentaris