Comín: "L'independentisme té la voluntat de ser un dels bastions de l’europeisme"

JxCAT es presenta com el contrast i "l'esperança" davant de l'augment de l'extrema dreta a Europa

El número dos de JxCAT per les europees, Toni Comín, ha sortit a exposar unes primeres consideracions des de la “prudència” al volts de dos quarts d’onze de la nit. “De moment tenim molt bones sensacions dels resultats d’algunes taules del territori per a JxCAT”, ha comentat Comín. Amb les primeres dades a la mà això fa pensar que “si a algun lloc l’europeisme haurà tingut una gran victòria és a Catalunya” on JxCat, ha dit Comín, “som els representants de l’europeisme”.

Comín ha volgut destacar que l’independentisme català “és una força avui profundament europeista” que aposta per una “Europa integrada i sense fronteres”. JxCAT treu pit i assegura que és la formació política que ha fet la campanya més europeista al conjunt del continent perquè els seus candidats han visitat mitja dotzena de països. “Hi ha pocs partits que puguin dir això”, ha dit Comín.

 

El número dos de JxCAT per Europa ha expressat la “inquietud” pel creixement de l’extrema dreta i ha afirmat que en aquest context “hi ha una esperança” al continent “que es diu moviment republicà català” que està “cridat a fer un gran resultat i té la voluntat de ser un dels bastions de l’europeisme al conjunt del continent”. Sobre els resultats a Europa, Comín ha celebrat l’increment dels Verds, un comentari que ha suscitat aplaudiments a la seu de JxCAT a Barcelona.

 

Comentaris