Cañas sobre Torra: "Espero que sigui sancionat i si és amb inhabilitació, millor"

El candidat de Cs al Parlament Europeu diu que ningú està "per sobre la llei"

El candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament Europeu, Jordi Cañas, espera que la justícia sancioni "convenientment" al president de la Generalitat, Quim Torra, i que "si és amb la inhabilitació, millor". Cañas ha fet aquestes declaracions relació a la compareixença de Torr aquest matí davant del TSJC com a investigat per desobediència a les resolucions de la Junta Electoral Central (JEC) sobre els llaços grocs i les pancartes relatives als presos que penjaven dels edificis públics. En aquest sentit, el candidat de Cs a les europees ha assegurat també que "ningú està per sobre de la llei" i li ha recordat al president que "el Palau de la Generalitat no és seu". "Ja és bastant desgraciat que tinguem un president racista però no pot fer propaganda política des d'un edifici que és patrimoni de tots els catalans", ha insistit durant un acte de campanya a Lloret de Mar (Selva).

 
 

Comentaris (7)
Rocacorba Fa 6 mesos
Un periodista va escriure, fa temps, mes o menys, i en referencia als del partido de " ciudadanos ñoles ", que hi ha molt de inmigrant cstellà de fa nays i no s'ha volgut integrar. Ni en la llengua, ni tradicions, ni en la cultura catalana. Hi feia esment de que els hi hem donat masa corda llarga.
Gmf9 Fa 6 mesos
En Cañita Brava l'unic que sap fer es el ridícul i insultar a més de la meitat dels catalans. ¿No hi hauría possibilitat de que anés al Congreso o al Senado, on sigui pero lluny?
JordiP Fa 6 mesos
Deportat a les Xafarines, és on hauria d'anar. I ben carregat de cadenes.
pep Fa 6 mesos
Perque Catradio al porti a les seves tertulias i com es natural cobran. Crec recordar que tambe surt a TV3. Quina vergonya.
L'escenificació de totes les denúncies de C's si que han sigut i segueixen sent propaganda electoral consentida dins i fora de campanya. I gratis. Fa 6 mesos
Mentre que el President de la Generalitat pot ser inhabilitat per mantenir un llaç groc a la façana, símbol universal i no de partit, quan encara ni havia començat la campanya electoral. Olè quin país!
X*2 Fa 6 mesos
Fora feixistes de Catalunya
Tafundio Fa 6 mesos
Los reyes del odio dixit. Gente que odia tanto con tanto interes y devoción no puede ser que acaben bien. Un dia se morderan la lengua y estiraran la pata con tanto odio y rencor.
Toni Fa 6 mesos
Xusma faxa que sols serveixen per buscar follon , ineptes per ser polítics