Arrimadas veu Colau com “un espantaocells” de les oportunitats i les empreses

La diputada s’indigna per les declaracions de l’expresident del Partit Socialista d’Euskadi, que ha qualificat Ternera d’”heroi de la retirada d’ETA”

“Volem que tornin les empreses que han marxat de Barcelona perquè ja no suportaven el populisme i el separatisme, i això no podrà ser si continua a l’Ajuntament de Barcelona Ada Colau, que és un espantaocells de les empreses”. Així ha defensat la candidatura de Manuel Valls a Barcelona Inés Arrimadas, flamant diputada de Cs al Congrés i fins la setmana passada líder del seu grup al Parlament, cambra que ha deixat un any i mig després d’haver guanyat les eleccions, com sempre recorda. “Vuit anys de populisme serien un desastre”, ha advertit.

 

Arrimadas ha intervingut en el míting central de la candidatura de Valls al pavelló de la Vall d’Hebron. I s’ha referit també a la detenció de Josu Ternera, el dirigent històric d’ETA, avui a França. Ho ha aprofitat per criticar el PSOE de Pedro Sánchez. “Avui m’he indignat, perquè hem tingut una bona notícia, que és que han detingut un assassí terrorista, Josu Ternera, però els socialistes tenen capacitat d’espatllar-ho tot amb el ‘sanchisme’. I avui ho han fet, perquè Jesús Eguiguren [expresident del Partit Socialista d’Euskadi] ha dit que Ternera és un heroi de la retirada d’ETA. 

 

 

La diputada, que tanca simbòlicament la llista de Valls, ha assegurat que “avui votar el partit socialista a Barcelona és votar Colau i els separatistes”. “Lluitar contra el separatisme és difícil però sempre val la pena. Jo em seguiré deixant la pell al Congrés dels diputats fins que governem aquest país [Espanya]”, ha promès a un pavelló gairebé ple que ha dedicat els aplaudiments més entusiastes a la diputada, més que no pas a l’alcaldable Valls.

 

Comentaris