Arrimadas treu la carta de la corrupció per demanar el vot per a Ciutadans

La portaveu de l'executiva diu que no cediran "ni un mil·límetre" als que "volen trencar Espanya"

La portaveu de Ciutadans i líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat el vot per Ciutadans com a "única alternativa al 'sanchisme' i el populisme". En un acte de campanya a Saragossa, Arrimadas ha reivindicat Ciutadans com el "vot útil" pels que estan "tristos i preocupats" en motiu dels resultats electorals "veient que governaran Pablo Iglesias i els nacionalistes". La portaveu de l'executiva diu que no cediran "ni un mil·límetre" als que "volen trencar Espanya". Arrimadas també ha contraposat el seu partit davant "els casos de corrupció". "Estem forts, hem crescut, portem anys preparant-nos, no portem motxilles, mentre els altres partits arriben amb casos de corrupció", ha exposat.

 

Arrimadas també ha dit que Espanya té "un problema amb la taxa de natalitat" i ha dit que "avui tenir dos o tres fills és de valents". Per això prendran mesures perquès es puguin tenir fills "sense haver-ho de pensar tant". Ha dit que el vot del 26 de mayo "val el triple" perquè permetrà tenir "governs sensats als municipis", ser un "dic de contenció contra el 'sanchisme' a les autonomies" i "tenir una veu forta a Europa amb Europeistes espanyols que marquin el futur".

 
 

Comentaris (2)
Sisco Fa 6 mesos
Aviam si llegiu una mica Ciudadanos, i veureu, que "Espanya es una gran mentida", al llarg de la historia s´ha repetit com a lloros aquesta afirmació de Ñ, com la gran nació de la qual, aviat no en quedara res, no per culpa del Indepes, si no perquè està arruinada, i no es sostenible, i la que vosaltres els de dretes heu participat completament.
at Fa 6 mesos
pura maldat