Aragonès, a Iceta: “Ja n’hi ha prou! Si volen cortesia que vagin a la presó a demanar-la”

“El que és una aberració democràtica és tenir presos polítics i no fer res”, ha criticat el vicepresident del Govern

Unes tres-centes persones s’han aplegat aquest vespre a la Plaça Orfil·la de Sant Andreu. ERC hi ha desembarcat tot l’estat major. Amb els caps de cartell per Barcelona, Ernest Maragall i Elisenda Alamany, el vicepresident Pere Aragonès i el candidat de facto a les europees, l’actual eurodiputat Jordi Solé.

 

Els candidats han anat per feina. Sobretot, Pere Aragonès que ha arribat, s’ha enfilat a la ‘estrada i ha tret l’esperit jerqui que feia temps portava amagat rere el pin de Govern. Ha pronunciat un discurs ras i curt dirigit a Miquel Iceta, el PSC i el PSOE per la seva candidatura a senador. “Ens demanen cortesia, si volen cortesia que vagin a la presó a demanar-la”, ha advertit.

 

 

Aragonès ha carregat contra les intencions d’Iceta de ser escollit senador autonòmic per presidir la cambra alta. Per això ha criticat, les “operacions de marketing dirigides des de la Moncloa per ordenar el que ha de decidir el Parlament de Catalunya”. “Depèn del que votem ens porten al Tribunal Constitucional”, ha afegit per recollir l’expressió d’Iceta “d’aberració democràtica” la seva elecció.

 

“El que és una aberració democràtica és tenir en Junqueras a la presó, a Romeva, Forcadell, Bassa i la resta de companys i la gent que està a l’exili i no fer res, no fer res!”, ha exclamat visiblement empipat. “Això sí que és una aberració democràtica i haver tancat el Parlament i aplaudir-ho i fer-se selfies amb els que ho van impulsar, ja n’hi ha prou, si volen cortesia que vagin a la presó a demanar-la”, ha avisat.

 

 

Comentaris