Aragonès, a Iceta: “Ja n’hi ha prou! Si volen cortesia que vagin a la presó a demanar-la”

“El que és una aberració democràtica és tenir presos polítics i no fer res”, ha criticat el vicepresident del Govern

Unes tres-centes persones s’han aplegat aquest vespre a la Plaça Orfil·la de Sant Andreu. ERC hi ha desembarcat tot l’estat major. Amb els caps de cartell per Barcelona, Ernest Maragall i Elisenda Alamany, el vicepresident Pere Aragonès i el candidat de facto a les europees, l’actual eurodiputat Jordi Solé.

 

Els candidats han anat per feina. Sobretot, Pere Aragonès que ha arribat, s’ha enfilat a la ‘estrada i ha tret l’esperit jerqui que feia temps portava amagat rere el pin de Govern. Ha pronunciat un discurs ras i curt dirigit a Miquel Iceta, el PSC i el PSOE per la seva candidatura a senador. “Ens demanen cortesia, si volen cortesia que vagin a la presó a demanar-la”, ha advertit.

 

 

Aragonès ha carregat contra les intencions d’Iceta de ser escollit senador autonòmic per presidir la cambra alta. Per això ha criticat, les “operacions de marketing dirigides des de la Moncloa per ordenar el que ha de decidir el Parlament de Catalunya”. “Depèn del que votem ens porten al Tribunal Constitucional”, ha afegit per recollir l’expressió d’Iceta “d’aberració democràtica” la seva elecció.

 

“El que és una aberració democràtica és tenir en Junqueras a la presó, a Romeva, Forcadell, Bassa i la resta de companys i la gent que està a l’exili i no fer res, no fer res!”, ha exclamat visiblement empipat. “Això sí que és una aberració democràtica i haver tancat el Parlament i aplaudir-ho i fer-se selfies amb els que ho van impulsar, ja n’hi ha prou, si volen cortesia que vagin a la presó a demanar-la”, ha avisat.

 

 

Comentaris (9)
Klau 3785 Fa 2 mesos
Cortesia en política ? I quan es tracten de : xoriços , lladres , nazis ,etc etc etc ?
Canya al mono Fa 2 mesos
Sembla, sembla que ERC ha posat els pebrots sobre la taula... Però serà capaç de mantenir-los-hi fins que s'acabi el tema? Jo no ho tinc tan clar, no em fio d'aquesta colla i si la condició és que l'Izeta del 155 vagi a visitar els presos...no sè, no sé em grinyola tot una mica. I del mandat del poble què? Les urnes de l'1O us destorben?
2019 Fa 2 mesos
Sóc una exvotant de esquerra, penso que ni que vagin a la preso, se ha de negociar amb persones que han donat suport a la repressió que estan fent amb el pobla catala, las urnes les van demanat el poble catala, les urnes les van portar ,protegir el poble catala, i sera el pobla catala que continuarà, votant perquè se'l-hi escolti la veu.
Gimi Fa 2 mesos
Ni olvidarém ni perdonarem mai més ,no pararem fins marxar i ser un país lliure i democràtic Visca la República Catalana
Pinya Fa 2 mesos
Doncs potser vol dir que l'estat no cedirà. Cal assumir-ho. Si fem pinya, ho tenim.
Rocacorba Fa 2 mesos
Amb contundencia i molt clar. Aquets ñols, es tan acostumats que quant van a la colonia, sempre s'ha fet el que ells diuen. Ara, naltros, diem, ja ni ha prou d'aquets color. Els calers € son nostres, i els volem tots.
Pauline Fa 2 mesos
Iceta, que et pensaves? Vas anar amb els del 155. Vas fer-te la foto amb el grupet opressor. Dónde las dan las toman. Sou igual que pp i ciudadanos. Ni aigua.
Carles Viñals Casado Fa 2 mesos
Penso que l'ambició política del ballarí és només equiparable a l'obsessió partidista dels manaies d'ERC (?). El Senat a preu de ganga (una visita als presos) que l'un pagarà de gust i els eixampladors de la base (del partit) li serviran en safata. Que sóc una au de mal averany ? Perdoneu-me, però ja estic avesat a veure'n de tots els colors.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT AMB E.R.C. A CARDEDEU POSEN UN CANDIDATO NO INDEPENDENTISTA PER ALCALDE DEL POBLE ¿ JA NO HUS QUEDEN INDEPENDENTISTES DE VERITAT AUTENTICOS ? Fa 2 mesos
E.R.C. ¿ PER QUÈ VETEU A ICETA Y NO A PASC UAL MARAGALL ? Els dos son iguals de socialistes espa nyols i cap dels dos es independentista ¿ PER QUÈ NO VARO VETAR A JOSE MONTILLA CON A PRESIDENT DE CATALUNYA ? Tambe era Socialista era UN EX-MINISTRO DEL GOVERN DE ZAPATERO ¿ HU RECORDEU HE ? Sou uns JUDAS ICETA NO MARAGALL SI ....Baro fer EL TRIPARTIT AMB EL P.S.O.E. NO EL BARO VETAR ..