El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treballadors d’Aena: “Aquesta no és una vaga salvatge com la dels controladors”
  • CA

“La vaga no és salvatge com la dels controladors. I haurà serveis mínims”, ha garantit avui el vicepresident del comitè d’empresa d’Aena a l’aeroport del Prat, Manuel Caro (CCOO) durant la manifestació que han protagonitzat un centenar de treballadors a les instal•lacions de la T-1.

Els sindicats han volgut enviar un missatge de calma als ciutadans després que els treballadors hagin convocat una vaga de 22 dies, en dates clau de Setmana Santa i de les vacances d’estiu. “Hi haurà vols que arribaran i sortiran”, ha insistit Caro.

Es queixen, entre d’altres coses, que l’ens no els garanteix que els futurs nous contractes mantinguin les condicions laborals d’ara. “El que ens vol garantir (el govern espanyol) és el lloc i les condicions dels que ja treballem, però no de les noves incorporacions”, ha explicat el representant sindical i això podria provocar generar treballadors de primera i de segona.

Caro ha reconegut que “no és un bon moment” per protestar però diu que els ciutadans també es poden adaptar. “Volem que la xarxa d’Aena se segueixi mantenint com ara: amb les taxes dels que volen, i no amb impostos, que és com s’acabarà finançant quan es privatitzin i s’extreguin de la xarxa els aeroports rentables”, ha reiterat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa